Fatum/Fado


AFatumFatum/Fado primul meu roman şi totodată prima lucrare publicată, ia naştere în timpul şederii de câtiva ani la Atena, fiind început în martie 2010 şi finalizat în septembrie 2011, înainte de întoarcerea în Bucureşti.

Mai mult decât o poveste contemporană de iubire, cartea urmăreşte un fragment hotărâtor al destinului personajului principal, a cărui existenţă este marcată de o încercare dramatică.

Am încercat să-i acord Carlei acea doză de fericire pe care puţini au norocul de a o trăi în realitate, după un astfel de impas existenţial. Până la urmă, nimic nu este mai profund şi mai îndestulător pentru eul fiecăruia ca o asemenea fracţiune de pură şi deplină fericire. Dacă vom reuşi să fim absolut sinceri cu noi înşine, vom admite că este singurul lucru care ne face să vrem să deschidem ochii spre următoarea dimineaţă şi cred că este singurul lucru pe care îl luăm cu noi atunci când părăsim învelişul acesta înşelător. Acele câteva grame de fericire cu care, în mod nesperat, sufletele noastre se încarcă uneori, ne dau forţa de a înfrunta ceea ce numim, cu nelămurită nelinişte, destin.

Alina-Maria Duţă

 

Cumpără cartea

Format print:

https://mybestseller.ro/magazin/fado/

Amazon - SUAMarea BritanieFranţaItaliaGermaniaSpaniaCanadaIndiaJaponia.

Format digital:

Librăria Editurii Virtuale,

Imaginastore: http://www.imaginastore.com/ro/drama-psihologic/7-fatum-9786068315461.html

Format digital internaţional

Smashwords, Kindle, Barnes&Noble (Nook Book) , Sony, Kobo, Apple, Diesel, Page Foundry, Baker&Taylor Blio, Library Direct, Flipkart, Oyster, Scribd